بررسی پرکاربردترین روش ‌های دیجیتال مارکتینگ

بررسی پرکاربردترین روش ‌های دیجیتال مارکتینگ

بررسی پرکاربردترین روش ‌های دیجیتال مارکتینگ – تبلیغات اینترنتی نوعی از تبلیغات است که به تاثیر مستقیم، ماندگاری زیاد و فراگیر بودن آن همزمان با رشد ابزارهای اطلاع‌رسانی و روابط عمومی جایگاه خاصی را در بین شرکت‌ها باز کرده است.

در این مقاله قصد داریم به تشریح برخی از تاکتیک‌های تجارت الکترونیک بپردازیم

۱- بازاریابی بوسیله پیام رسانها و شبکه های اجتماعی

تحقیقات ثابت کرده اند که ۸۰ تا ۹۰ درصد کاربران اینترنت از رسانه های شبکه‌های اجتماعی در کسب و کار و زندگیشان استفاده می‌کنند. در فضای دیجیتال مارکتینگ برنامه ریزی و متمرکز شدن در استفاده از رسانه ها و شبکه های اجتماعی در کسب و کارتان بستر مناسبی برای مطرح شدن برند شما و ایجاد فروش و کسب درآمد خواهد بود.

بررسی پرکاربردترین روش ‌های دیجیتال مارکتینگ

از معروفترین رسانه ها و شبکه‌های اجتماعی در این حوزها، می توان به فیسبوک، توئیتر، اینستاگرام و تلگرام و … اشاره کرد که از متداولترین ابزارهای بازاریابی با رسانه های اجتماعی می باشند.
از خصوصیات و ویژگی های بازاریابی بوسیله شبکه های اجتماعی سرعت در انتشار و قرار گرفتن در بین مردم است که از هر رسانه و بستر تبلیغاتی سریعتر و زودتر گسترش می یابد.

۲- ابزار بازاریابی محتوایی

بازاریابی محتوایی از کاربردی ترین و بروز ترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ می باشد. اهمیت این ابزار برای کاربران و صاحبان کسب و کار در حدی است که موتور جست و جوی گوگل آن را پادشاه نامیده است.

بررسی پرکاربردترین روش ‌های دیجیتال مارکتینگ

از مدلهای مختلف بازاریابی محتوایی می توان به توانایی نوشتن محتوای یک کسب و کار و یا نوشتن محتوایی جهت تبلیغات محصولات و یا خدمات آن کسب و کار، محتواهایی جهت دستورالعملها و یا نوشتن بنرهای تبلیغاتی مختلف جهت قرار دادن در رسانه های پر بازدید اشاره کرد که تاثیر بسیار زیادی رشد و گسترش کسب و کارها خواهد داشت.

۳- سئو یا بهینه سازی برای موتورهای جست و جو

سئو که از ابزار بسیار مهم و تاثیر گذار دیجیتال مارکتینگ است به کسب و کارها این امکان را می دهد تا وبسایت آنها در رتبه های بالای موتورهای جست و جو قرار بگیرد و بطور هدفمندتری در دید و توجه کاربران و متقاضیان آن خدمت و کالاها قرار بگیرند.

بررسی پرکاربردترین روش ‌های دیجیتال مارکتینگ

۴- ایمیل مارکتینگ

ایمیل مارکتینگ از کاربردی ترین و بصرفه‌ترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ است. این ابزار بگونه ای است که در ابتدا اکثر مدیران سایتها و کسب و کارها امید چندانی به کارایی و بهره وری آن ندارند اما بعد از برگزاری اولین کمپین ایمیل مارکتینگ به کارکرد و کارایی آن در بازاریابی پی می‌برند.

بررسی پرکاربردترین روش ‌های دیجیتال مارکتینگ

در اصل پیاده سازی و اجرای ایمیل مارکتینگ به نحوی است که در جهت تبدیل بازدیدکنندگان سایت‌ها به خریدار و به مشتریان، عالی و فوق العاده عمل می کند.
ایمیل مارکتینگ در واقع عضویت در خبرنامه و محتواهای اشتراکی وبسایتها است که کاربران را جذب سایت و بعد از انجام مراحلی تبدیل به خریدار یا مشتری می کند.

۵- پرداخت به ازای هر کلیک

ابزار پرداخت به ازای هر کلیک یا ppc یکی دیگر از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ است. مدل تبلیغ پرداخت به ازای هر کلیک، روشی تبلیغاتی با استفاده از قرارگیری بنر تبلیغاتی سایت شما در سایتهای پربازدید و یا لینک آدرس سایت شما در موتورهای جست و جو است و صرفاً به ازای هر کلیک کاربران و ورود آنها به سایتتان از اعتبار اکانتتان کسر می شود.

بررسی پرکاربردترین روش ‌های دیجیتال مارکتینگ

۶- ابزار بازاریابی ویروسی

بازاریابی ویروسی نیزاز جمله ابزارهای کارا و تاثیرگذار دیجیتال مارکتینگ است. این ابزار از بازاریابی با هدف انتشار محتوا در سایتها و یا رسانه های دیگر شکل و گسترش می یابد. بازاریابی ویروسی شامل ویدئوها، بلاگها و ایمیل مارکتینگ است.

بررسی پرکاربردترین روش ‌های دیجیتال مارکتینگ

در واقع بازاریابی ویروسی ترکیبی کامل از تمام ابزارهای حوزه دیجیتال مارکتینگ است و همچنین از تعدادی از ابزارهای بازاریابی سنتی نیز در آن استفاده می شود.

چقدر سایت منطبق بر موبایل شما خوب است؟

چقدر سایت منطبق بر موبایل شما خوب است؟

چقدر سایت منطبق بر موبایل شما خوب است؟ – امروزه طراحی سایت ها برای استفاده در موبایل ها به بالاترین میزان خود رسیده است. در واقع، این نوع از طراحی ها از سال ۲۰۱۴ گوی سبقت را از طراحی برای دسکتاپ ها ربوده اند. اما واقعا طراحی سایت ها برای استفاده در موبایل ها چقدر در موفقیت یک شرکت، کمپانی یا هر جای دیگری تاثیر گذار هستند؟
مطابق با آمار منتشر شده از comeScore،  حدود ۶۵٪ از زمانی که برای سپری کردن در دنیای دیجیتال سپری می شود، از طریق موبایل ها می باشد، در حالی که این نسبت برای دسکتاپ ۳۵٪  است. این میزان استفاده از موبایل ها هر ساله ۵ درصد رشد دارد. در واقع استفاده از فضای اینترنت بوسیله گوشی های هوشمند بطور قابل توجهی رو به افزایش است.
البته این بمعنای از بین رفتن کامل دسکتاپ ها نبوده و هنوز هم بسیاری از تبادلات تجاری با استفاده از دسکتاپ ها صورت می پذیرد، در واقع هنوز هم دسکتاپ ها برای تراکنش های مالی و خرید های اینترنتی و هرگونه تبادلات تجاری الویت اول کاربران هستند. تجربه خرید اینترنتی بروی موبایل، خصوصا گوشی های هوشمند برای کاربران بسیار خسته کننده است.
در حالی که کمپانی های بیشتر و بیشتری در حال سرمایه گذاری بروی این حوزه هستند و گام های بلندی نیز تاکنون برداشته شده است، اما همچنان کارهای بسیاری برای انجام باقی مانده است. اگر رضایت کاربران هنگام خرید اینترنتی در صفحات کوچک با دسکتاپ ها برابر باشد، در این صورت قطعا کاربران به سمت گوشی های هوشمند جهت اینگونه تبادلات مهاجرت خواهند کرد.
مشکل دیگر، بخصوص برای گروه های مسن تر افراد عدم اعتماد آن هاست. مطابق آمار، نفوذ این سایت ها برای این افراد در حدود ۸۰٪ است، اما برای گروه های ۳۴-۱۸ به بالای ۹۳٪ هم رسیده است.
این آمار به ما یادآور می شوند که استفاده از موبایل، روز به روز بیشتر شده و بر محبوبیت آن افزوده می شود. همچنین به ما متذکر می شود که اگر سایت یا برند شما برای نمایش در موبایل ها بهینه سازی نشده است، دیگر وقت آن رسیده تا اقدام کنید.
وب سایت testmysite.thinkwithgoogle یک روش سریع برای تست وب سایت شما بوده و کاربر پسند بودن سایت را در موبایل ارزیابی می کند. آدرس سایت خود را وارد کرده و چند لحظه صبر کنید. این کار را برای سایت خود و تعدادی از محبوب ترین سایت ها انجام داده و نتیجه را مقایسه کنید. در این مقاله، چندین سایت محبوب توسط این سایت بررسی شده اند، بغیر از گوگل، سرعت سایت ها در موبایل ها ضعیف و عددی بین ۴۸ تا ۶۲ از ۱۰۰ است.
علاوه بر سایت فوق می توان از gtmetrix  نیز استفاده کرد. این سایت پس از ارزیابی وب سایت مورد نظر اطلاعات مفیدی در رابطه با سایت در اختیارتان قرار می دهد. همچنین اطلاعات و راهکارهایی جهت بهبود ارایه می کند.
اگر در تست سایتتان ایرادات زیادی وجود داشت، سعی کنید آن ها را برطرف کنید و بیاد داشته باشید که امروزه یکی از روش های موثر برای موفقیت در کسب و کارتان سرمایه گذاری روی وب سایت می باشد.
7 عامل موفقیت یا عدم موفقیت وب سایت ها در طراحی

۷ عامل موفقیت یا عدم موفقیت وب سایت ها در طراحی

۷ عامل موفقیت یا عدم موفقیت وب سایت ها در طراحی – موفقیت یک وب سایت هدف اصلی شکل گیری هر وب سایتی است. همه ما پس از بازدید از یک وب سایت، به صورت طبیعی در خصوص خوب یا بد بودن آن وبسایت به نظری خواهیم رسید.

بعضی از سایت ها برای ما بسیار خوش آیند هستند و باعث بازگشت چند باره ما به آن وبسایت در مرورهای بعدیمان در اینترنت میشود ولی برخی دیگر از وب سایت ها را برای اولین و آخرین بار است که مشاهده میکنیم و رغبتی برای مراجعه مجدد به آن نداریم. اما چه چیزی تعیین کننده این است که یک وب سایت از نظر ما خوب است یا بد؟
برای تک تک افراد به صورت شخصی عواملی وجود دارد که مطابق با نیازها و سلیقه های آن فرد رتبه دهی خوب یا بد یک وبسایت را تعیین میکند و به همین علت ما نمی توانیم به صورت قطعی خوب یا بد بودن یک سایت را تشخیص دهیم ولی بسیاری از ما بر اساس عوامل مشابهی به این نتیجه دست پیدا می کنیم. در ادامه ما ۷ عامل را که فکر می کنیم بیشترین نفوذ را در این تصمیم گیری دارند بیان می کنیم.

۱- هدف/ مهمترین عامل موفقیت یک وب سایت

هر وب سایتی باید به صورت دقیق هدف خود را مشخص نماید. مدیران وبسایت و بلاگرها باید درک قوی از آنچه می خواهند به مخاطب خود القا کنند داشته باشند تا بتوانند برای رسیدن به آن هدف برنامه ریزی نمایند که چگونه سایت را مدیریت کنند، چه محتوایی آماده کنند، چه پیامی را به بازدید کننده ارسال نمایند و تمام آنچیزی که به عهده یک مدیر وب سایت است.
متاسفانه بسیاری از مدیران سایت ها با عجله و بدون تفکر در خصوص هدف ایجاد وبسایت خود کار را شروع میکنند و به صورت مقطعی در دسته های مختلفی شروع به فعالیت میکنند که با توجه به عدم ثبات و هدفگیری مناسب، توان وبسایت در جهت های مختلفی تقسیم میشود و این پراکندگی باعث عدم کسب موفقیت می گردد.
هدف باید نسبتا خاص باشد، به طور مثال هدفی مانند اینکه “من می خواهم به بزرگترین کسب و کار اینترنتی در کشور برسم” هدف مناسبی نیست و به صورت دقیق بیان کننده آن چیزی که شما میخواهید انجام دهیم نمی باشد. به جای این شما میتوانید بگویید ” من میخواهم از طریق وب سایتم مرجع اصلی معرفی خدمات خود و ارائه خدمات پشتیبانی به مشتریان خود باشم”.
این هدف گذاری حتی باید قبل از طراحی سایت باشد، طراحی سایت شما نیز باید به گونه ای باشد که بتواند هدف شما را سریعتر محقق و به مخاطب القا کند. اینکه جایگذاری عناوین، المان ها چگونه باشد، رنگ بندی سایت و نحوه نمایش چگونه تعریف شود کاملا مرتبط با این هدف میباشد.
هرچه شما بتوانید سریعتر، روانتر و با بیان هنرمندانه این هدف را به مخاطب القا کنید، شانس بیشتری در کسب موفقیت و القای حس رضایت به بازدیدکننده خواهید داشت.

۲- وضوح راهی برای کسب موفقیت سایت

ممکن است وب سایت شما هدف مناسبی هم داشته باشد، اما آیا این هدف به روشنی برای بازدید کننده قابل فهم و درک است ؟ در برخی از طراحی های وب سایت پیچیدگی ها و عوامل گرافیکی و افکت های تصویری باعث به حاشیه رفتن و سردرگمی بازدید کننده میشود به صورتی که بیشترین توان بازدیدکننده به درگیر شدن در خصوص چگونگی کارکرد وب سایت میشود و یا یک پیام که فاقد ارزش کافی برای بازدید کننده است بارها در قسمت های مختلف سایت تکرار میشود.
همواره در طول طراحی وب سایت باید در نظر گرفت که به صورت واضح هدف سایت به بازدید کننده منتقل گردد. این وضوح با توجه به دسته بندی های محتلف سایت ها میتواند متفاوت باشد، برای یک وب سایت فروشگاهی، اطلاع رسانی دقیق در خصوص محصولات، نحوه ارسال، تمایزات فروشگاه و این موارد باید کاملا روشن و واضح برای بازدید کننده روش گردد. برای یک سایت خبری تحلیلی نوع هدف گیری و دسته بندی اخبار یا مطالبی که در سایت قرار میگیرد باید روشن گردد تا به تصمیم مخاطب برای مشترک سایت شدن و استفاده مکرر از این سایت را تسهیل نماید. همچین وب سایت های خدمات دهنده هم با توجه به خدماتی که ارائه میدهند باید توضیحات کامل و واضحی از فعالیت و روند کاری خود ارائه دهند.
در برخی موارد وضوح از طریق ساده کردن وب سایت محقق میگردد. ساده کردن وب سایت تمام ضوائد و شلوغی های سایت را حذف میکند و به صورت روش به سمت هدف خود میرود. یکی از دلایلی که امروزه طراحی مینیمالیسم رونق گرفته همین موضوع است.

۳- قابلیت استفاده نیاز اولیه کاربران سایت

هر وب سایتی که میخواهد موفق باشد لازم است که مردم بتوانند از آن استفاده نمایند. سبک طراحی و ظواهر سایت هرگز نباید جایگزین کارایی و قابلیت استفاده بودن وب سایت گردد. این قابلیت استفاده برحسب نوع وبسایت ها متفاوت است. به طور مثال، یک وب سایت تجارت الکترونیک باید به خوبی بتواند محصولات را نمایش دهد، قسمت جستجوی مناسبی داشته باشد، سبد خرید و روند فروش متناسب با خرید داشته باشد و یک وب سایت خبری باید دسته بندی مناسب، تگ بندی مطالب، تسهیل در امر خواندن مطالب با رنگ بندی و سایز بندی قلم ها و زمینه و … داشته باشد.
سایت هایی که مشکل در قابلیت استفاده خود دارند همواره در تلاشند تا بازدید کننده خود را با عوامل مختلفی در سایت نگه دارند اما چیزی که مشخص است، با توجه به سهولت تعویض سرویس دهنده ها در اینترنت برای بازدید کنندگان، آنها با کمترین مشکلی در روند کاری خود اقدام به ترک سایتی مینمایند که قابلیت استفاده مناسبی نداشته باشد.

۴- دسترس پذیری عاملی برای کسب موفقیت سایت

اغلب دسترس پذیری و قابلیت استفاده با هم معنا میشود ولی میتوانیم آنها را دو عامل مجزا نیز بدانیم. اینکه یک محتوا از چه طریقی، جستجو شود و به مخاطب ارائه شود و همچنین وب سایت با چه مرورگرها، سیستم عامل ها و یا دستگاه هایی قابلیت کارکرد داشته باشد را دسترس پذیری مینامیم. ممکن است یک وب سایت به خاطر ساختار طراحی بازدید کنندگان را مجبور به استفاده از یک مرورگر خاص و یا سیستم عامل مشخصی نماید. این عوامل باعث از دست رفتن کاربر خواهد شد.
معمولا وب سایت های موثر دارای سطح دسترس پذیری وسیعی میباشند و به مخاطب خود اجازه انتخاب میدهند.

۵- تمرکز بر روی کاربر اولویت طراحی سایت

بازدید کننده یا کاربر هدف اصلی ما در یک سایت است پس باید هدف و تمرکز ما برای براورده کردن نیازهای کاربر باشد. در بسیاری از موارد، در پروسه های طراحی وب سایت اهداف اصلی صاحب سایت از نیازهای مورد نظر کاربران آن سایت پیشی میگیرد و بایکدیگر همخوانی ندارند. این یعنی ما برای طراحی یک وب سایت، قبل از اینکه فکر کنیم ما چه میخواهیم از وب سایتمان به دست بیاوریم، بدانیم کاربر چه چیزی را میخواهد از وب سایت ما به دست آورد، پس از اینکه این موارد را برای کاربر فرآهم کردیم، اهداف خود را نیز در آن بگنجانیم تا بیشترین بهره را از سایت برده و رضایت بازدید کننده را کسب کنیم. نیازهای کاربر همواره مقدم بر خواست های مدیر یا صاحب وب سایت است.

۶- جابجایی در محتوا یا ناوبری در سایت

امکان جابجایی در محتواهای سایت یا ناوبری در وب سایت یکی از عواملی است که هم مرتبط با قابلیت استفاده و هم مرتبط با دسترس پذیری میباشد ولی یکی از مهمتری عوامل برای ایجاد رضایت کاربر میباشد. حتما ما میخواهیم که یک کاربر بیش از یک صفحه از سایت ما را بازدید کند، اینکه چگونه بتوانیم سایر محتواهای مورد نیاز کاربر را به او نشان دهیم کار طراحی ناوبری می باشد.
بسیاری از وب سایت ها از روش های معمول ناوبری در سایت خود استفاده میکنند که بیشتر کاربران نیز با آن آشنا هستند. روش هایی مثل منوی اصلی که به ارائه لینک های صفحات و مطالب پر کاربرد سایت میپردازد، نقشه سایت، امکان جستجو بر حسب تگ ها و دسته ها، صفحات راهنما و درباره ما و … نیز از جمله صفحاتی هستند که کاربران به دنبال یافتن آنها برای رسیدن به نتیجه مورد نظر خود در سایت میباشند. همچنین لینک های مختلفی در هر صفحه قرار میگیرد که به کاربر کمک میکند تا محتواهای مرتبط با موضوع مورد علاقه خود را در سایت راحتتر پیدا کند. هر چه این موارد مرتبط تر و مورد نیاز بیشتر بازدید کنندگان باشد، در کسب موفقیت شما در وب سایت تاثیر بیشتری خواهد گذاشت. در این بین سیستم های نیمه هوشمند تشخیص سلایق کاربران کارایی بسیازی دارد.

۷- ظاهر سایت

آخرین عامل ذکر شده در این لیست ظاهر وب سایت است اما این آخر بودن به معنی کم اهمیت بودن نیست. ظاهر یک وب سایت از عوامل اصلی تعیین کننده در موفقیت یک سایت است. هر وب سایتی برنده جایزه بهترین طراحی نمیشود، اما سایت های موفق میتوانند متناسب با نیازهای سایت، اهداف، دسترس پذیری و امکان کاربری آسان طراحی گردند و سپس به ظواهر و تناسبات آن با خواسته کاربر بپردازند. یکی از عوامل موفقیت در ایجاد ظاهر کاربر پسند استفاده از روانشناسی در طراحی وب سایت است که قبل تر در خصوص آن صحب کردیم.
روندهای طراحی وب سایت، بسیار سریع و متناسب با تکنولوژی های جدید در حال تغییر است و یک وب سایت زمانی میتواند به موفقیت دست یابد که درک داشته باشد در این رقابت همیشه باید به روز باشد. بسیاری از وب سایت های موفق روند بازطراحی خود را هر چند سال یکبار تکرار میکنند تا بتوانند بهترین خدمات را بر اساس تکنولوژی های روز به کاربر ارائه دهند. طراحی یک سایت باید تکمیل کننده محتوای یک سایت باشد، نه یک رغیب برای محتوای سایت! در نظر داشته باشید که همواره سبک طراحی وب سایت با پیام و هدف سایت نیز باید تناسب داشته باشد تا بتوان بهترین بازخورد را از کاربر دریافت کرد.

منبع: دوران دات نت

تاثیر سیگنال های شبکه های اجتماعی بر سئو

تاثیر سیگنال های شبکه های اجتماعی بر سئو

تاثیر سیگنال های شبکه های اجتماعی بر سئو را نادیده نگیرید. این جمله از دهان بسیاری از سئوکاران بزرگ مانند Rand Fishkin بیرون آمده است.

تاثیر سیگنال های شبکه های اجتماعی بر سئو و بهینه سازی سایت

همانطور که می دانید سئو به طور کلی به دوبخش سئو داخلی و سئو خارجی تقسیم می شود، سئو داخلی ۳۰ و خارجی ۷۰ درصد از فاکتور های سئو را در بر می گیرند و شبکه های اجتماعی سهمی ۱۰ درصدی از این ۷۰ درصد دارند (البته این ارقام نظر شخصی بنده است و ممکن است اشتباه باشد!).
شبکه های اجتماعی چگونه بر سئو تاثیر می گذارند؟

به طور کلی هر سیگنالی که از شبکه های اجتماعی به خصوص Twitter و Google Plus دریافت می گردد خوب است و تا حدی بر رتبه سایت تاثیر گذار است.
سیگنال های دریافتی از شبکه های اجتماعی به چه معناست؟

منظور از سیگنال های شبکه های اجتماعی می تواند هر چیزی باشد که درون یک Social Network به نفع شما اتفاق می افتد، این سیگنال می تواند لینک، لایک، ریتویت، اشتراک گذاری مطالب و … باشد. اما طبق تجربیات بنده برندینگ و برنسازی از طریق شبکه های اجتماعی بیشترین تاثیر را بر بهینه سازی و رتبه سایت دارند.
اما نکته قابل توجه این است که علاوه بر بحث سئو سایت و بهینه سازی شبکه های اجتماعی به خصوص Facebook و Twitter مکان خوبی برای بازاریابی (بازاریابی شبکه های اجتماعی را مطالعه نمایید)، فروش کالا و جذب مخاطب برای وب سایت هستند.

جمع بندی

به طور کلی گوگل سایت هایی را که در شبکه های اجتماعی محبوب هستند و فعالیت دارند را بیشتر از بقیه سایت ها دوست دارد اما این به این معنی نیست که فعالیت در شبکه های اجتماعی به معنی پایان سئو وب سایت است! همانطور که گفتم شبکه های اجتماعی تنها سهمی ۱۰ دصدی از یک فاکتور ۷۰ درصدی سئو را دارند، این بدین معناست انجام تمامی کارهای ذکر شده در شبکه های اجتماعی مانند: لینک بیلدینگ، برندینگ، تولید محتوا و … تنها ۱۰ درصد از ۷۰ درصد فاکتور های سئو را در بر می گیرد.

منبع: دوران دات نت

نکات طراحی UX برای منوهای کشویی

نکات طراحی UX برای منوهای کشویی

نکات طراحی UX برای منوهای کشویی – در این راهنما سعی شده است که برخی تکنیک های طراحی مفید برای ساخت منوهای کشویی را متذکر شویم، که شامل منوهای کشویی چندسطحی و همچنین مگامنوها می باشد که همگی دارای قواعد طراحی یکسانی می باشد.

منوهای کشویی به لطف جاوااسکریپت و افکت های CSS مدت زیادی است که عرضه شده اند، اما همه ی آنها یکی نیستند و استراتژی های UX سبب ایجاد ارجحیت برخی به برخی دیگر شده است.

– استفاده از نشانگرها برای زیر منوها

استفاده از نشانگرها برای لینک هایی که دارای زیرمنو هستند ایده ی بسیار کارآمدی است. این نشانگرهای کوچک(فلش) کاربران را برای استفاده از زیرمنوها هدایت و راهنمایی می کند. همچنین استفاده از این علایم بدون توجه به تعداد زیر منوها، تا آخرین سطح بهتر است بکار برده شوند.

نشانگرها می توانند به هرگونه شکل دلخواهی باشند از جمله فلش، نقطه، مربع یا هر شکلی که کاربر را به وجود لایه ی بعد هدایت می کند. انتخاب نشانگر بسته به ذکاوت طراح می تواند متفاوت باشد. بیشتر طراحان از فلش requo بدلیل سادگی آن استفاده می کنند. همچنین آن ها این فلش دوتایی را به جهت حجیم تر بودن آن و همچنین جلب توجه بیشتر انتخاب می کنند. بعلاوه، این فلش(پیکان) شکل خود را در هرگونه اندازه ی صفحه حفظ می کند.

برخی هنگام طراحی، نمایش پیکان برای وجود لایه ی بعدی را محدود به هاور شدن روی لینک مربوطه می کنن، بعبارت دیگر تا زمانی که بروی لینک مورد نظر نرفته باشیم، متوجه وجود یا عدم وجود زیر لایه ی بعدی نخواهیم شد و فلش مربوط به آن نیز فعال نخواهد بود، اما بیاد داشته باشید که بهترین حالت، نمایش پیکان ها(فلش ها) در تمامی حالت هاست.

– فضایی همراه با پدینگ لینک ها

عدم استفاده از فضای مناسب در منوها بسیار آزاد دهنده است.

لینک ها در منوهای کشویی دارای فضای بسیار کمی برای خود هستند، لازم است به این نکته اشاره شود که تفاوت زیادی بین مفهوم margin و padding وجود دارد.

با margin شما تنها می توانید روی متن مورد نظر کلیک کنید و ناحیه قابل کلیک، تنها به اندازه متن مورد نظر است. اما با padding کل ناحیه مورد نظر قابلیت کلیک پیدا کرده و در واقع کاربر دارای ناحیه ی بزرگتری برای انتخاب است. در واقع در منوها بهتر است، سعی نمود تا برای لینک ها، ناحیه نسبتا زیادی جهت انتخاب مشخص کرد.

– هاور

استفاده از کلاس active برای منوهای هاور شده سبب ایجاد توجه بیشتر می شود. بیشتر طراحان از شبه کلاس hover برای لینک ها استفاده می کنند که بسیار کارآمد است.

باید توجه داشت داشت که لینک والد هنگامی که کاربر روی زیرمنوها حرکت می کند، همچنان در حالت هاور قرار داشته باشد. می توان برای هاور در تکنیک های مختلفی استفاده نمود، مثلا تغییر فونت- تغییر رنگ پس زمینه، استفاده از خط زیرین- هایلایت کردن- سایه ها و هر شکل دیگری که مطابق سلیقه طراح است.

به بیان ساده تر، وقتی کاربر یک منو را باز میکند و بروی زیر منوها حرکت می کند، بهتر است لینک اصلی منو همچنان فعال بوده و هاور اعمال شده بروی آن حذف نشود.

– منوهای کشویی سریع و انیمیشنی

با ترکیب CSS3 و jQuery می توان منوهای بسیار جالب و خلاقانه ای ایجاد نمود. اما هنگام استفاده از انیمیشن ها، حتما می بایست به این نکته توجه داشت که بکارگیری آن ها سبب کند شدن و نارضایتی کاربر از صفحه نگردد و بطور خلاصه بتوان آن ها را در دو کلمه سریع و قابل توجه خلاصه نمود.

نتیجه گیری

هنگام طراحی منوهای کشویی می بایست هردو قابلیت شکل و کاربرد را در نظر داشت. زیبایی از اهمیت بالایی برخوردار است اما استفاده ی ساده و آسان برای کاربرا الویت بیشتری دارد.

منبع: دوران دات نت

سئو و محتوای گوگل پسند برای وب سایت ها

سئو و محتوای گوگل پسند برای وب سایت ها

سئو و محتوای گوگل پسند برای وب سایت ها – یکی از مواردی که باید در تولید محتوای گوگل پسند و بهینه سازی شده در نظر بگیرید توضیحات کافی در مورد حوزه فعالیت سایت شما و نیز ارائه محتوای مفید و مناسب و مرتبط با کُلیت سایت شما می باشد. این مطالب و محتوای بهینه نه تنها برای موتور جستجو بلکه در اصل برای کاربران و بازدید کنندگان سایت شما تولید می شود.

شما باید توضیحات مختصر و مفید و قانع کننده ای را همیشه اماده داشته باشید، مناسب هم برای کاربران و هم سئو سایت و گوگل. برای مثال اگر یکی از کاربران از سایت شما دیدن کند اما متوجه نشود که شما دقیقاً در این سایت به دنبال چه هدفی می باشید و حوزه کاری شما چیست و با شما تماس گرفته و از شما بخواهد توضیحی مختصر در مورد کسب و کار و فعالیت سایت خود بدهید. قطعاً در ذهن خود دلایل و مستندات قانع کننده ای برای طراحی سایت دارید و آنها را بیان می کنید. این مطالب همات توضیحاتی است که گوگل و سایر موتورهای جستجو نیز از شما انتظار در طراحی وب سایت خود قرار دهید.

انتظارات گوگل از محتوای طراحی سایت

هر فرد یا شرکتی برای طراحی سایت اهداف خاصی را دنبال می کند و می خواهد در زمینه های خاصی نزد کاربران و موتورهای جستجو کسب اعتبار کند. برای همین منظور در طراحی سایت خود و برای بالا بردن کیفیت سئو سایت و محتوای تولید شده به سراغ ارائه محتوایی ناب و شاخص در سایت خود می روند. در واقع باید اشاره کنیم که این مطالب شاخص می باشد که بن مایه تشکیل یک سایت مفید و تأثیر گذار می باشد. حال اینکه ممکن است این محتوا جنبه آموزشی داشته باشد یا در جهت پاسخگویی به سوالات کاربران و یا مشتریان باشید و یا اینکه مأموریت و هدفی کلی را بیان کند، که در نهایت و در هر شکلی پایه و اساس ساخت سایت می باشد.

در واقع با این کار هم اطلاعات و آمار مورد نیاز کاربرانی که قصد همکاری با شما را دارند به آنها ارائه می دهید و هم محتوای مناسب از جهت سئو سایت را تولید کرده اید و انتظارات گوگل را برآورده ساخته اید. البته همانطور که در مقالات قبلی بخش آموزش طراحی سایت نیز اشاره کردیم سئو سایت یک مقوله چند وجهی است و برای اینکه بتوانید از این لحاض بهترین عملکرد را داشته باشید باید تمامی مؤلفه های مورد نیاز در بهینه سازی سایت را رعایت نمایید. برای مثال لینک کافی به مطالب شما داده شود و نیز لینک های داخلی سایت را رعایت کنید و تصاویر شما نیز بهینه سازی شده باشند و بسیاری موارد دیگر.

منبع: دوران دات نت

صفحه فرود چیست؟ 10 تکنیک برتر سئو صفحه فرود

صفحه فرود چیست؟ ۱۰ تکنیک برتر سئو صفحه فرود

صفحه فرود چیست؟ ۱۰ تکنیک برتر سئو صفحه فرود – صفحه ای از وب سایت که بازدیدکنندگان از طریق آن در موتورهای جستجو وارد وب سایت می شوند صفحه فرود گفته می شود.

صفحه فرود چیست؟

در چند سال گذشته، برای صفحه فرود تعاریف متعددی بیان شده است. تعریفی که مورد قبول اکثر متخصصان سئو می باشد این است که صفحه سایتی که کاربر برای بازدید اول از سایتتان، آن را مشاهده می کند، گویند. اگر بخواهیم به طور دقیق تر بیان کنیم، می توان گفت صفحه ای که کاربر از طریق موتورهای جستجو وارد سایت شما می شوند را صفحه فرود گویند. هر صفحه فرود برای یک هدف خاصی کاملا تعیین شده است. در واقع صفحه می تواند شامل تمامی صفحات سایت باشد اما همه صفحات سایت نمی توانند صفحه فرود باشند.فرض کنید کاربری کلمه کلیدی سئوسایت را برای جستجو در گوگل تایپ کند. تمامی لینک های وب سایت هایی را که در صفحه اول گوگل نمایش داده می شوند، لینک صفحه فرود هستند.

برای اینکه بتوانید یک صفحه فرود عالی و منطبق بر اصول سئوسایت طراحی کنید، ده نکته برتر زیر را بهتر است در نظر بگیرید. پاسخ به سوالات این ده نکته و بررسی آن ها می تواند کمک بزرگی به شما برای طراحی بهینه یک صفحه فرود نماید.

صفحه فرود چیست؟ 10 تکنیک برتر سئو صفحه فرود

ده تکنیک برتر سئو صفحه فرود

۱٫ آیا عنوان صفحه با کلمه کلیدی مورد جستجو تطابق دارد؟
هر کاربری وقتی وارد صفحه ای جدید می گردد، اولین مکان هایی را که بررسی می کند، عنوان صفحه، ساختار محتوا، کلمات بولد شده، عناوین داخلی و گرافیک ها می باشد. تمامی این بررسی ها در مدت زمان ۲ ثانیه اتفاق می افتد. پس خیلی مهم است که در طراحی صفحه فرود، دقت کنید که کلمات کلیدی یا به طور کلی هدف اصلی خود را از طراحی صفحه مورد نظر در این مکان های مهم نشان دهید.

۲٫ آیا محتوای سایت با عبارت مورد جستجو کاربر تطابق دارد یا خیر؟
کاربران در دنیای اینترنت خیلی وقت برای خواندن مطالب نمی گذارند و ترجیح می دهند اول از همه تیترهای داخلی را بخوانند و اگر تیترها مطابق با خواسته آن ها بود، سپس مطالب داخلی آن ها به صورت سریع و روزنامه وار مطالعه کنند.

داشتن ساختار منظم برای محتوا و نوشتن مطالبی که با کلمات کلیدی و عناوین مطلب همخوانی داشته باشد، نکته دیگری است که باید در طراحی صفحه فرود دقت کنید. برای مثال اگر عنوان صفحه شما ۱۰ تکنیک برتر سئو است، حتما به این ده تکنیک بپردازید. لازم نیست که آن ها به طور کامل توضیح دهید که لازم باشید که مطلب خود را طولانی کنید، بلکه فقط مختصری از آن را بیان کنید، کافی است.

۳٫ آیا کاربران با خواندن سریع مطالب می توانند پاسخ خود به سوالات چه چیزی، چه کسی، کجا و چرایی را پیدا کنند؟
همانطور که در بالا بیان شد، کاربران واقعا حوصله خواندن کل مطلب را ندارند و با استفاده از عناوین و دیگر مکان مهم در صفحه فرود، تصمیم می گیرند که محتوای صفحه را مطالعه کنند یا خیر. مهمترین مساله ای که باید در طراحی صفحه فرود در نظر بگیرید، استفاده از کلمات قابل فهم و ساده است.  هر کاربری وقتی وارد صفحه شما می شود، باید در نگاه اول سریعا متوجه شود که این وب سایت چه چیزی برای عرضه دارد، آیا محصولی به فروش می رساند یا محتوای آموزشی تولید می کند. همچنین باید سریعا متوجه شود که چه کسی آن را اداره می کند و در کل بتواند پاسخ سوالات اولیه خود را در بررسی ابتدایی را پیدا کند.

۴٫ آیا فعالیت و وظیفه بعدی که باید انجام بدهند، کاملا تعریف شده و معلوم است؟
وظیفه بعدی که کاربر باید بعد از دیدن این صفحه یا خواندن مطلب انجام بدهد را دقیقا معلوم کنید. اگر محصولی به فروش میگذارید، دکمه ” اضافه به سبد خرید” را حتما به صورت ساده و شفاف قرار دهید یا اگر مطلبی را در قالب مقاله قرار داده اید، میتوانید عضویت در خبرنامه را معرفی کنید. به هر حال بهتر است که تعیین کنید کاربر بعد از بررسی این صفحه فرود، چه وظیفه دیگری باید انجام دهد. همچنین می توانید از ارتباط لینکی بین صفحات استفاده کنید.

۵٫ تمام اطلاعات مورد نیاز را در صفحه قرار دهید
تمامی اطلاعاتی که را لازم است کاربر در هنگام بازدید از محصول یا مطلب بداند را در صفحه فرود و البته مکانی هایی که از نظر سئو مهم می باشند، قرار دهید تا مجبور نباشد که برای بدست آوردن اطلاعات اضافی به سایت دیگر مراجعه کند.

۶٫ ارتباط لینک از صفحه فرود به بقیه صفحات
ارتباط لینک از طریق کلمات کلیدی بین صفحات، یکی از روش های بهینه سازی سایت و سئو می باشد. برای اینکه بتوانید کاربر خود را بیشتر درگیر سایت کنید، بهتر است که بین صفحات، یک ارتباط لینکی برقرار کنید.

۷٫ آیا آن ها می توانند مطالب سایت را به اشتراک بگذارند
اگر محتوای صفحه فرود از دید کاربر ارزشمند باشد، تمایل دارد که آن را در شبکه های اجتماعی خود برای دوستان و دیگر افراد به اشتراک بگذارد. همه ما نیز می دانیم که بازاریابی و گرفتن بک لینک از شبکه های اجتماعی ارزش بسیار بالایی دارد. پس توصیه میشود علاوه براینکه محتوای ارزشمند تولید کنید، دکمه های به اشتراک گذاری شبکه های اجتماعی را در صفحه فرود خود قرار دهید و با تکنیک و استراتژی های خاصی آنها را ترغیب به استفاده از این دکمه ها برای اشتراک گذاری مطالب کنید.

۸٫ آیا کاربران به راحتی می توانند محصول نهایی خود را پیدا کنند؟
طراحی رابط کاربری کاربری مناسب برای هر صفحه فرود الزامی است. اینکه اگر هدف شما نشان دادن محصولاتتان می باشد، نباید محصول اصلی فروش را در مکان نامناسب و مخصوصاپایین صفحه قرار دهید. همانطور که بیان شد، اگر کاربری نتواند در عرض فقط ۲ ثانیه، محصول یا مطلب مورد نیاز خود را پیدا کند، سریعا سایت را ترک خواهد کرد.

اگر می خواهید که کاربری درگیری بیشتری با سایت داشته باشد، ساختاربندی مناسب خیلی مهم است.

۹٫ اندازه ورودی هر صفحه فرود را اندازه بگیرید
با استفاده از گوگل آنالیتیک ، می توانید میزان ورودی هر صفحه و تعیین کلمه کلیدی که باعث افزایش ورودی درهر صفحه فرود گردیده است را پیدا کنید و سئوسایت خود را براساس آن ها تنظیم و کنترل کنید. با تعیین اینکه هر صفحه فرود چقدر ورودی دارد، می توانید استراتژی بازاریابی اینترنتی خود را بهتر تعیین کنید.

۱۰٫ کلمات کلیدی اصلی را از قبل پیدا کنید
متاسفانه بیشتر طراحان سایت و برنامه نویسان، به کلمات کلیدی اصلی را که بیشتری جستجو در گوگل دارد، توجهی نمی کنند و ساختار سایت خود را بدون اصول رعایت اصول سئو، طراحی می کنند. برای طراحی صفحه فرود منطبق بر اصول سئو، بهتر است که اول از همه کلمات کلیدی اصلی آن کسب و کار تعیین گردد و سپس براساس آن اقدام به ساختاربندی و طراحی سایت خود کنید.

منبع: دوران دات نت

راهنمای سبک (Style Guide) در طراحی سایت

راهنمای سبک (Style Guide) در طراحی سایت

راهنمای سبک (Style Guide) در طراحی سایت – ایجاد و خلق وب سایت هایی جذاب و متفاوت با گذشت زمان پیچیده تر شده و دیگر یک کار انفرادی نیست. اینکه بتوان سایت هایی طراحی نمود که هم از نظر کسب و کار و هم لذت کاربر از تماشا و کار با سایت بهینه و کارآمد باشد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

یکی از روش ها، برای اطمینان از طراحی درست سایت، هنگامی که یک تیم روی بخش های مختلف آن کار می کند و یا جدا کردن بخش طراحی از توسعه، ایجاد سند طراحی (design documentation) و یا سبک راهنمای طراحی سایت (Web design style guide) است.

داشتن style guide برای ایجاد همبستگی، هنگام طراحی بین صفحات مختلف سایت بسیار مفید است و همچنین به توسعه پذیر بودن محصول در آینده کمک قابل توجهی می نماید.

Style Guide چیست؟

راهنمای سبک (Style Guide) در طراحی سایت

یک style guide، عبارت است از عناصر از پیش طراحی شده، گرافیک ها و قوانین طراحی یا توسعه ای که می بایست برای اطمینان از طراحی درست بخش های مختلف یک سایت در نظر گرفت تا در انتها بتوان سایتی مستحم و یکپارچه را در اختیار داشت.

چرا مهم است؟

استفاده از style guide از آنجایی بسیار مهم و ضروری است که وقتی چندین طراح بروی یک وب سایت بزرگ و یا یک اپلیکیشن وب در حال کار هستند، ممکن است نظرات شخصی خود را نیز هنگام طراحی لحاظ کنند که در نهایت موجب نامناسب شدن نتیجه نهایی گردد. بهنگام توسعه، داشتن المنت های تعریف شده مشخص از وب سایت، امکان استفاده مجدد از آن را برای توسعه دهندگان فراهم می کند.

بعلاوه در این صورت توسعه دهندگان می دانند که دقیقا دارای چه المنت های نوشته شده ای هستند و چه مواردی را می بایست از ابتدا شروع به نوشتن کنند.

نحوه ایجاد یک style guide

۱- در ابتدا می بایست شرکت مورد نظر را بررسی نمود که اصولا چه ایده ای برای تشکیل شرکت و طراحی برند آن در نظر گرفته شده است. هرچه بیشتر این موارد بررسی و واکاوی شوند، style guideبهتری می توان درست کرد.

۲- نحوه نگارش، مطابق بررسی ها، نگارش محتوا ۹۵ درصد طراحی سایت را تشگیل می دهد، نحوه نگارش سایت باید کاملا تعیین شود زیرا مهم ترین راه ارتباطی سایت با کاربران می باشد.

راهنمای سبک (Style Guide) در طراحی سایت

انواع مختلف سرتیتر : h1، h2، h3، h4، h5، h6 . انواع مختلف bold -italic و … همچنین سفارشی سازی لینک ها، استفاده از فونت های زیبا و ضخامت فونت ها همگی و همگی می بایست در نگارش مد نظر قرار گرفته شود.

۳- پالت رنگ: انسانها بطور عجیبی رنگ ها را درک و با آن ارتباط برقرار می کنند، بطور مثال به برند کوکا کولا فکر کنید قطعا اولین چیزی که در ذهنتان خواهید دید رنگ قرمز برند کوکا کولاست.

رنگ اصلی را برای قالب سایت خود مشخص کنید،‌در برخی موارد نیاز است تا رنگ های جانبی و یدکی برای رنگ های اصلی خود انتخاب کنید. همیشه انتخاب آنها را مد نظر قرار دهید. سعی کنید از رنگ های خنثی مانند سفید، خاکستری و سیاه برای شکل کلی قالب استفاده کنید.

راهنمای سبک (Style Guide) در طراحی سایت

۴- آیکانگرافی: آیکن ها صدها سال است که وجود دارند،‌حتی پیش از متون و کلمات. مزیت استفاده از آیکن ها این است که می توانند بدون استفاده از کلمات به کاربران نشان داد که چکار می توانند انجام دهند و چه اتفاقی قرار است بیافتد. انتخاب آیکن مناسب به متن مفهوم بیشتری می دهد. شکل آیکن ها را با دقت انتخاب کنید.

راهنمای سبک (Style Guide) در طراحی سایت

۵- تصاویر: تصاویر هم به اندازه کلمات مهم هستند. حتما از تصاویر مناسب و گویا برای سایت استفاده باید استفاده شود. همانطور که پیش تر گفته شد اگر درباره کمپانی مورد نظر تحقیق شود می توان تصاویر مناسبی برای آن سایت انتخاب کرد.

راهنمای سبک (Style Guide) در طراحی سایت

۶- فرم ها: فرم ها، چیزهایی هستند که سایت یا وب اپلیکیشن را تعاملی و پویا می کند و بنابراین کاربر می تواند داده را وارد نموده و می توان با کاربر تعامل داشت.

از ظاهر زیبا برای فرم ها حتما می بایست استفاده نمود و همچنین از پیغام هایی بنظر ساده اما کاربردی هستند استفاده نمود مثلا ؛پیغام شما با موفقیت ارسال شد؛

۷- دکمه: دکمه ها ترکیبی از پالت های رنگ و فرم ها هستند. باید دکمه ها دارای طراحی حرفه و متفاوت باشند.

۸- فضا: استفاده از فضاها در style guide دارای اهمیت زیادی است. فضای بین عنوان ها، دکمه ها، تصاویر،‌فرم ها و دیگر المنت ها بسیار مهم است. داشتن فضای درست به این دلیل مهم است که باعث ایجاد نوعی تنفس بین عناصر شده و باعث حرفه ای شدن طراحی می گردد.

مثال ها: در زیر سایت هایی برای کمک به طراحی style guide آ ورده شده است

راهنمای سبک (Style Guide) در طراحی سایت

پالت رنگ

منبع: دوران دات نت

email-marketing

بازاریابی ایمیلی چیست و چه کاربردی دارد؟

بازاریابی ایمیلی چیست و چه کاربردی دارد؟ این روزهای بحث بازاریابی اینترنتی بسیار داغ است.تکنیک های قدیمی و جدید در کنار هم همه و همه برای ما آماده شده اند تا فروش خود را افزایش دهیم.در این مقاله قصد معرفی یکی از این تکنیک ها یعنی بازاریابی ایمیلی(Email Marketing) را داریم.

اگر در گوگل متن بازاریابی ایمیلی چیست؟(What Is Email Marketing) را جستجو کنید با تعریف زیر روبه رو خواهید شد:
بازاریابی ایمیلی به نوعی از بازاریابی مستقیم گفته میشود که در آن از ایمیل به عنوان وسیله ای برای ارسال پیام هایی از قبیل فروش یا جمع آوری هزینه به مخاطبان استفاده می شود.
ایمیل مارکتینگ را همچنین میتوان وسیله ای برای ارتباط مستقیم با مخاطبان دانست.ایمیل مارکتیگ را میتوان هر نوع ایمیل ارسالی به مشتری یا کاربری که احتمال تبدیل به مشتری شدن را دارد دانست.
تصور کنید حرفی برای گفتن دارد.مخاطبان خاص خود را هم دارید همه چیز خوب است تا آن جا که باید انتخاب کنید چگونه پیام را به مخاطبان منتقل کنید. این تنها آغاز هزاران مشکل و سوالی که است که در زمان انتقال پیام ممکن است با آن روبه رو شوید.سوال هایی مانند این که
چگونه مطمئن شوم پیام من به هدف رسیده است؟
چگونه متوجه شوم بازخورد مخاطبان نسبت به پیام من چگونه است؟
همه و همه سوالاتی هستند که ذهن شما را مشغول خواهند کرد.
ایمیل مارکتینگ را به عنوان راهی در نظر بگیرید که میتوانید از طریق آن پیام خود را به کاربران منتقل کنید و در صورت داشتن دانش مناسب و کافی تمامی سوال هایی که در بالا مطرح کردیم را در سطح حرفه ای پاسخگو باشید.شما میتوانید با پیروی از اصولی مشخص پیام خود را مستقیما در اینباکس کاربران منتقل کنید و برآورد مناسبی از وضعیت کمپین داشته باشید,در حالی که انتقال پیام در روش های دیگر بازاریابی به شکلی که بتوانید محاسبه ای برای موفقیت و یا عدم موفقیت همانند ایمیل مارکتینگ داشته باشید هزینه های سنگینی به دنبال خواهد داشت.
بازاریابی ایمیلی اصولی یک قانون مهم و اولیه دارد:
اجازه ی کاربران مهم است
اگر کاربر فعال اینترنت در ایران باشید حتما هر روزه در اینباکس خود با تعداد زیادی ایمیل تبلیغاتی که بدون هیچ گونه هدفی برای شما که شاید مخاطب اینگونه محصولات نباشید برخورد خواهید کرد.به همین دلیل قانون اول و اصلی در ایمیل مارکتینگ اجازه ی خود کاربر میباشد این روزها سرویس های ایمیل مانند جی میل بسیار به رفتار(Interaction) کاربران نسبت به ایمیل های ارسالی حساس هستند,شاید ایمیل شما تمامی اصول مورد نظر را داشته باشد اما چون کاربران ایمیل خود را در اختیار شما قرار نداده اند باعث شکست کمپین تبلیغاتی شود.
ساده ترین روش به دست آوردن اجازه ی کاربران استفاده از فرم های عضویت در سایت یا خبرنامه سایت است.کاربران با عضویت در خبرنامه به شما این اجازه را میدهند که از ایمیلشان برای ارتباط با آنها استفاده کنید.توجه داشته باشید در بازاریابی اینترنتی اعتمادسازی بسیار مهم است اگر اقدام به فروش ایمیل های کاربران کنید و یا از آنها استفاده هایی کنید که کاربران به شما اجازه آن را نداده باشند میتواند نتایج منفی سنگینی به همراه داشته باشد.
در بازایابی اندازه گیری و بررسی(Measurement) بسیار مهم است.استفاده از ایمیل مارکتینگ به عنوان روشی برای فروش نیاز دانش کافی و مناسب دارد.اگر تصور میکنید که دانش کافی را ندارید و نمیتوانید به درستی آمار دریافتی را تحلیل کنید به شما توصیه میکنیم ابتدا مطالعه کرده و سعی کنید تا حدی دانش را به دست آورید.توجه داشته باشید به دست آوردن دانشی که افرادی برای آن سال های زحمت میکشند بدون هزینه نیست.پس اگر نتوانستید به حدی برسید که آمار و داده ها را به طور کامل بررسی و تحلیل کنید حتما از یک متخصص کمک بگیرید تا شما را در این امر یاری کند.بررسی درست یا اشتباه آمار مرزی است بین پیروزی یا شکست در کمپین تبلیغاتی. پیشنهاد میکنم بازار یابی و برند سازی از نگاهی دیگر را نیز مطالعه نمایید.
دسته بنذی های زیادی برای ایمیل های ارسالی وجود دارد اما میتوان آنها را در ۶ دسته بندی کرد:
۱.خبرنامه: بسیاری از شرکت ها و گروه های تجاری و غیر تجاری از خبرنامه به عنوان ابزاری استفاده میکنند تا بهتر و بیشتر با مخاطبان خود در ارتباط باشند و آنها را از آخرین مطالب و اخبار سایت خود مطلع کنند.
۲.DIGEST: به درستی نمیتوان برای این گروه از ایمیل ها معنای درستی به فارسی پیدا کرد.اما به ایمیل هایی گفته میشود که در آنها خلاصه ای فعالیت های انجام شده و پیشنهادات برای هفته ها و یا ماه های پیش رو در بردارد.
۳.ایمیل های اختصاصی: این نوع ایمیل ها که به ایمیل های تک مخوری(Stand Alone) نیز شهرت دارند.به ایمیل هایی گفته میشوند که در آنها تنها در مورد یک موضوع خاص اطلاعاتی در اختیار مخاطبان قرار میدهند.به طور مثال از این نوع ایمیل ها شرکت ها استفاده میکنند تا در مورد محصولی که به تازگی منتشر کرده اند اطلاع رسانی کنند و کاربران را دعوت به استفاده از آنها کنند.این ایمیل ها مشابه صفحات هدف هستند.
۴.ایمیل های تبلیغاتی: تمامی ایمیل هایی که تا اینجا در مورد آنها توضیح دادیم فرض بر این بود که دیتابیسی از ایمیل مخاطبان در اختیار شماست و از طریق آن با کاربران ارتباط برقرار میکنید.اما حالت هایی هم هست که شما هزینه ای را به فرد یا گروهی پرداخت میکنید تا برای شما ایمیل های تبلیغاتی ارسال کنند.یا حتی به گروهی هزینه ای را پرداخت میکنید تا در خبرنامه خود برای شما تبلیغات قرار دهند این نوع ایمیل ها در دسته ی ایمیل های تبلیغاتی قرار میگیرند.
۵.ایمیل های تبادلی: ایمیل های تبادلی(Transnational Email) به ایمیل هایی گفته میشود که در پایان عملیاتی که کاربر انجام داده است برای وی ارسال میشود.از نمونه های رایج میتوان به ایمیلی که برای تاییدیه و خوش آمد به خبرنامه ارسال میشود اشاره کرد.

منبع: دوران دات نت

what-is-api

API چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

API چیست و چه کاربرد هایی دارد؟ – API به معنی رابط کاربردی برنامه نویسی یا Application Programming Interface و همچنین جنبه اساسی تشکیل وب ۲ است. اما واقعا API چیست؟ ما در این مطلب به توضیح این موضوع خواهیم پرداخت.

این کلمه توجه خاصی به رابط یا Interface دارد. اگر شما هر گونه تجربه ای در برنامه نویسی داشته باشید، همه معانی و مخفف ها با شنیدن کلمه Interface به ذهنتان می آید؛ اما ما بیشتر علاقمند به دانستن معنی کلاسیک و معمولی آن هستیم.
یک رابط (Interface) یک مرز مشترک بین دو سیستم و سرویس جدا است. از جمله می توان این موضوع را برداشت کرد که بین این دو سیستم ارتباط برقرار است.
تعریف
یک API رابط پیاده سازی توسط نرم افزار است که به دیگر برنامه ها اجازه می دهد با آن ارتباط داشته باشند.
چرا به API نیاز داریم؟
می توانیم جواب این سوال را با یک کلمه بدهیم : ارتباطات. شما ممکن است بپرسید چرا ارتباط بسیار مهم است. برای جواب به این سوال تصور کنید Notepad نمی توانست که نوشته ها از MS Word یا Google Chrome یا Firefox کپی و پیست (Copy & Paste) کند. تصور کنید باید برای هر نوع نیاز در هر زمانی تمامی متن را در نرم افزار دیگر تایپ می کردید. این فقط یک از مثال های مربوط به ارتباط بین نرم افزارها است و باید بدانیم که تمامی ارتباط ها از طریق API امکان پذیر است.

واقعا API چیست؟

شما نمی توانید یک API را به راحتی اینکه این کار را در Notepad انجام می دهید، اجرا کنید. به این دلیل که عموما API ها برای کاربرانی مثل شما و من مخفی هستند. API ها قسمت هایی از کدهای نوشته شده به وسیله برنامه نویسان هستند که دقت زیادی بر روی آن ها انجام می گیرد تا به دیگر برنامه های دیگر اجازه بدهند تا بتوانند به برنامه مورد نظر وصل شود و با آن تعامل داشته باشد.
API ها به طور خاص ساخته شده اند تا عملکرد و اطلاعات انتخاب شده را نمایان کنند در حالیکه از دیگر بخش های برنامه حفاظت می کنند و اجازه برقراری ارتباط را می دهند. ایجاد یک API به زمان زیادی لازم دارد؛ چون در نهایت باعث می شود نرم افزارهای دیگر با برنامه شما ارتباط داشته باشند و برنامه شما محبوب تر شود.

API چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

به عنوان یک مثال مناسب می توان Twitter را نام برد. بیشتر مردم کلاینت توییتر مورد علاقه شان را به جای رابط وب ترجیح می دهند. شما می توانید از توییتر به با استفاده از وسیله هایی مانند گوشی های تلفن، موبایل های هوشمند، iPod یا کامپیوتر استفاده کنید. این امکانات حاصل بهره مند بودن توییتر از یک API (رابط کاربردی برنامه نویسی) عالی و منحصر به فرد است.
API چه استفاده ای دارد؟
همانطور که میدانیم، API ها اجازه برقراری ارتباط بین نرم افزارهای مختلف را آسان می کنند تا با یکدیگر ارتباط موثر داشته باشند. پس مطمئنا این گزینه می تواند برای توسعه یک پلتفرم و برای Mashup ها (برنامه ها) مناسب باشد. همچنین ما می توانیم از توییتر به عنوان یک مثال از این که چگونه API ها در توسعه پلتفرم ها موثر هستند، یاد کنیم. وقتی شما اطلاعات و داده ها را ترکیب می کنید یا از عملکرد دیگر نرم افزارها و برنامه ها برای ساخت یک نرم افزار دیگر استفاده می کنید، شما در واقع یک Mashup ایجاد کرده اید.
Mashup ها این روزها بسیار در اینترنت محبوب هستند. پیشرفت اینترنت وابسته به ارتباطات است؛ پس این می تواند ایده و دلیل عالی برای به کار گرفتن API ها باشد. این یک عمل رایج برای نمایان ساختن بخشی از عملکردها یا اطلاعات شما به عنوان API برای دیگران در وب است. گروه ها می توانند آن عملکرد و کاری را که شما ارائه می دهید با عملکردهای دیگر سرویس ها ترکیب کنند و سپس یک سرویس بهبود یافته و با عملکردهای اضافه به کاران ارائه کنند.

API چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

برای مثال Yelp اطلاعات مربوط به رستوران ها، هتل ها، مراکز خرید و دیگر خدمات محلی را دارا است؛ اما ممکن است کاری بی فایده برای سایت و خسته کننده برای کاربران باشد اگر آن ها سرویس نقشه خود را ایجاد کنند و به کاربران اجازه دهند تا ببینند که مقاصد مختلف کجا هستند. بنابراین بجای آن می توانند آن را با API های Google Maps ترکیب کنند و اطلاعات خود بر روی آن قرار دهند. بدینوسیله ابزار و خدمات آن ها برای کاربران افزایش می یابد. این یک نمونه عمومی استفاده از API است.
API های محبوب که شما می توانید از آن ها استفاده کنید
API ها همه جا هستند. محبوب ترین API ها متعلق به رابط های کاربردی برنامه نویسی وب یا Web API مثل Google Maps API، Twitter API و Fickr API می باشد. این ها همه موارد نیستند. شما می توانید یک فهرست کامل و طبقه بندی شده از API ها در Programmable Web و WebMashup پیدا کنید. در سایت های گفته شده می توانید سطح علاقه کاربران و همچنین محبوبیت API ها و خدماتی که توسط API ارائه شده اند و یا از API استفاده می کنند را ببینید.
شما در واقع از API بستگی به نیازهایتان و سطح تخصص تان استفاده می کنید. شما ممکن است بخواهید یک سرویس بزرگ در اینترنت ایجاد کنید؛ در هر زمینه که شما یک برنامه برای وب لازم داشته باشید باید از زبان های وب مثل PHP, ASP.NET, Java یا Python استفاده کنید. یک شروع خوب بازدید کردن از صفحه رسمی API سرویس مورد نظرتان است. همچنین می توانید به دنبال کتابخانه های دیگران که به زبان مورد نظر شما نوشته شده است هم بگردید. معمولا این کتابخانه ها کار شما را آسان تر و سریعتر می کنند. برای مثال توییتر تعدادی از این کتابخانه ها را در API ویکی خود ارائه می دهد. شما همچنین می توانید آموزش ها، اسناد رسمی و بهترین شیوه ها را در این صفحات پیدا کنید.
API ها برای مدت زیادی به یک یا صورت های دیگری وجود داشته اند. اولین ارتباط بین برنامه ها ممکن است دقیقا بر اساس یک سند رسمی API نبوده؛ اما امروزه آن ها بخش مهی از برنامه شما به خصوص اگر در رابطه با وب باشد، هستند.

منبع: دوران دات نت